top of page

Aktivnosti.

Organizacija
događaja

S obzirom da je udruga Pannonian već gotovo dva desetljeća glavni organizator jednog od najboljih natjecanja ekstremnog sporta u Europi, kojeg uvijek prati i bogat festivalski program, njezini članovi su razvili zavidan osjećaj za planiranje, pripremu i krajnju realizaciju svih segmenata sportskih i zabavnih događaja. Upravo zato je osnovni cilj udruge pomoći daljnjem etabliranju ekstremnog sporta u Republici Hrvatskoj, ali i cijeloj regiji, a to najbolje može postići dijeljenjem dugogodišnjeg znanja i iskustva svim zainteresiranim stranama.

 

Udruga Pannonian tako nudi usluge optimizacije i izgradnje skate parkova, pomoć u provođenju sportskih natjecanja, a uz mogućnost iznajmljivanja kvalitetne opreme za događaje i festivale, može pomoći rukovođenju volonterima i krajnjem savjetovanju za bolju organizaciju događaja.

Izgradnja

skateparkova

Udruga Pannonian je u Osijeku, na lijevoj obali rijeke Drave, izgradila multifunkcionalni skate park, koji je iznimno cijenjen kod ekstremnih sportaša iz cijelog svijeta, upravo zato što su ga konstruirali stručnjaci u suradnji s profesionalnim vozačima. Članovi udruge stoga najbolje znaju kako zadovoljiti sve kriterije za što optimalniju BMX, skate i inline vožnju, na iznimno povoljan i funkcionalan način. Izgradnja poligona i postavljanje skakaonica, samo su neke od ekspertiza udruge Pannonian, koja će svojim znanjem i iskustvom uskoro pomoći i u izgradnji novog skate parka u Varaždinu.

Najam opreme

za događaje

Festival Pannonian Challenge već je godinama na iznimno visokoj razini, a sve zahvaljujući odličnoj infrastrukturi koja posjetiteljima osigurava udobnost, sigurnost i dobru zabavu. Naime, udruga Pannonian je veliki dio infrastrukture samostalno konstruirala, pa sada svim zainteresiranim suradnicima nudi mogućnost najma opreme – ograde, tribine, šankove i elektroničke komponente, kako bi svaki događaj izgledao profesionalno i protekao bez iznenađenja.

Suđenje natjecanja

u ekstremnim

sportovima

​Pannonian Voting Platform specijalizirana je aplikacija udruge Pannonian, koja potpuno pojednostavljuje proces suđenja na natjecanjima ekstremnog sporta. Funkcionira na način da organizator natjecanja unosi discipline i vozače, definira način bodovanja u dogovoru sa sucima, koji nakon toga pomoću tableta vrlo jednostavno ocjenjuju vožnje i trikove pojedinog sportaša. Aplikacija se postavlja u oblaku, čime se cjelokupan proces ubrzava, dok je krajnja uporaba iznimno efikasna, zbog čega može idealno poslužiti i na drugim natjecanjima toga tipa. Pannonian tim stoga stoji na raspolaganju svim zainteresiranim organizatorima sličnih natjecanja, koja se baziraju na subjektivnom dojmu sudaca.

Podrška

volontera

Pannonian Challenge posljednjih godina besprijekorno funkcionira prvenstveno zbog angažmana mladih volontera, koji aktivno pomažu u organizaciji svakog segmenta festivala. Zbog toga je i udruga Pannonian uspostavila licencirani tim za suradnju s volonterima, a tri su njezina člana završila i specijalizirani tečaj za koordinaciju volontera. Osim na samom osječkom festivalu ekstremnog sporta, članovi udruge koordiniraju volonterima i na drugim događajima diljem Republike Hrvatske, gdje su do sada surađivali s preko 6000 volontera. Tako uz individualan i profesionalan pristup, svim zainteresiranima nude kompletno rukovođenje volonterima, od prijave, edukacije i selekcije, sve do koordinacije na samom događaju.

Savjetovanje pri

organizaciji događaja

Iskusan tim udruge Pannonian već je dokazao kako se jedan, na početku kvartovski događaj može dovesti na svjetsku razinu i godinama u Osijek privlačiti najbolje ekstremne sportaše. No, uz to, mnogi članovi udruge sudjeluju i u organizaciji drugih velikih sportskih događaja, poput Tour of Croatia, Wings of Life World Run, IRONMAN Slovenian i ostalih. Tako zainteresiranim suradnicima svojim znanjem i savjetima u potpunosti mogu pomoći pri realizaciji ideja i projekata, kao i u pripremi dokumentacije za natječaje.

bottom of page